yahhhoooooo!!!!

Posted by Simple Boy on 12:46 PM
barang dh habis kemas, beg dh kunci, locker dh kosong, jadi....tiba la mase aku nak bla dari kampus yg amat2 aku sygi ini..anyway, lepas ni jrg sikit aku nak online..blog ni pun maybe berhabuk sikit..pasal kat rumah nnti, aku ade byk keja nak buat..cuti 2 bulan kot, takkan tak buat pape kan..wlau camne skali pun, aku doakan korg sume sihat2 di sampaing org yg tersayang..dan doakan aku smoga aku takkan sia2 mase yg ade utk luangkn bersama family aku..see you guys...have a blessed day...


Copyright © 2009 corak - corak hidupku All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive Supported by Blogger Templates | Best Credit Card Offers.