permulaan langkah ku

Posted by Simple Boy on 3:15 PM
hai korg...
nice meeting u all kat blog yg tak seberapa ni.. first time blogging la katakan.. lagipun, aku ni tak la hebat mane pun psl blogging ni.. tapi aku rase, ni la tmpat terbaik aku nak luahkan segala perasaan aku yg terpendam slama ni..
ye la kan, tak smua hidup ni perfect, kdg2 ade kat atas, ade kat bawah, kat tgh2 pun ade..
mgkin korg punyai hidup yg lebih baik dari aku.. tu tak pnting, yg pnting, kite syukur dgn ape yg ade..
erm...dh pnjang lebar la pulak.. anyway, thanks for visiting my blog..
kalau ade sbarang pertanyaan, jemput2 la tnye.. advice ke nak bagi, sila2kan..
salah silap tu, harap dimaafkan :)


Copyright © 2009 corak - corak hidupku All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive Supported by Blogger Templates | Best Credit Card Offers.