comel betul

Posted by Simple Boy on 4:17 PM
comel betul?? awek ker??
alahai.. bkn awek yg aku mksudkn.. tadi aku surf la blog2 yg lain..mane tau kot2 dpt idea nak meriahkn blog aku ni..8lis korg tak bosan tngok profile aku je,hehe.. (persaan nak mampus :p) sume gempak2..siap customize layout sndiri..mmang respect la korg..
by the way, cite pasal awek ni, sume org nak ade awek kan?? saper tak suke, meh sini aku ajar sikit!! haha..gurau je..itu memang lumrah hidup, kite tak boleh nak lari dari sume tu..sbb tu Tuhan ciptakan manusia lelaki dan perempuan..
yg lebih mnarik bile kite kenang balik first love kite dulu..biasa la kan, time tu mane ade experience, name pun first love, first time nak propose pmpuan kot..takut, malu, sampai m'geletar pun ade..hehe..bkn aku nak gelakkn korg tapi ni la ape yg aku experience first time nak approach awek aku jumpe kat sek men dulu..
let say la budak tu Si P (privacy sikit.. :p).. first time aku jumpe die mase aku nak pergi koperasi sek.. time tu, budak2 form 1 tgh daftar masuk..mase tu la aku jumpe die..perghhh...memang lawa ler beb..
tapi satu bende je aku memang tak boleh lupe dari peristiwa aku propose die dulu..korg nak tau ker?? malu gak aku nak bgtau ni..
erm...xpelah, kiteorg share2 la kan.. ehem...cite die camne, aku tulis surat, dlm surat tu kalau tak silap aku tulis...
"P, aku betul sukekan kau..walaupun kau tak sukekn aku, aku tetap cintakn kau"
kira camtu ar isinya..masalahnya, ni adalh surat kali pertama aku bagi die..ape korg fikirkn?? mase tu aku memang begap, prasaan nak mampus, muke tebal giler..bile aku kenang balik, memang malu bai...ape ke bengapnyer aku approach pmpuan camtu..alahai....
alamat nyer, pmpuan tu bla ar...jumpe tak pernah, tegur pun tak pernah, ni nak mengada2 pulak tackle camtu..
tu cite aku, korg camne pulak? mesti best lagi kan?? of coz lebih best dari aku punye..haha
xpe, tu sume experience yg kite perlu renungi same2..so, the conclusion is, be smart and work hard..seremeh mane pun bnde yg kite kejar, kite perlu ade strategies, i mean smart strategies..tak kiash la korg nak b'jaya tackle awek ke, exam ke, nak dpt lesen moto ke, yg pasti, usaha ade, kejayaan pun ade..tapi kalau kite dh dpt bnde tu, kite kene la pandai2 jage n take good care of them..sebab peluang tak dtg utk kali kedua..


Copyright © 2009 corak - corak hidupku All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive Supported by Blogger Templates | Best Credit Card Offers.