surprise birthday untuk mak

Posted by Simple Boy on 2:50 AM
Birthday mak pun dh nak dekat jugak ni..tggl 2 minggu lagi..aku plan nak buat surprise utk mak..lame dh tak tngok mak potong kek hari jadi..sebelum ni, aku busy je dgn kerja aku..bertuah betul punya anak..
Anyway, korg ade idea tak nak bagi kat aku ni? At least aku dpt bagi persiapan sikit..aku nak masak utk mak tapi aku tak reti nak masak..nnti tak pasal2 dapur meletup angkara aku..adik aku yg second pulak dh balik UiTM..aku baru je nak buat plan dgn die..sebab die pandai masak tapi aku tak..yg ade ayah dgn adik bongsu je kat rumah.. erm…ape2 pun, kite tgk dulu ape plan yg ade skrg ni…


Copyright © 2009 corak - corak hidupku All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive Supported by Blogger Templates | Best Credit Card Offers.